Ενώ μόλις “χθες” ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος υποσχέθηκε μετά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου γόνιμη και παραγωγική αντιπολίτευση….δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από την γραπτή του δήλωση για να επιστρέψει στην προσφιλή του ειρωνική στάση, όταν υπενθυμίζουμε στους πολίτες για όσα πραγματικά έγιναν ή δεν έγιναν επί ημερών του στο Δήμο!

Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του κ. Κροντηρά και τα όσα σημαντικά και σοβαρά κατήγγειλε ο νέος Δήμαρχος, ο κ. Σιώτος σκέφτηκε να βγάλει ανακοίνωση σήμερα μόνο για το χωράφι του!

Είναι γνωστό και αυτό αποτυπώθηκε στην κάλπη ότι ο κ.Σιώτος θεωρούσε χωράφι του το Δήμο όσο ήταν Δήμαρχος! Αυτό που δεν ξέραμε και μάθαμε σήμερα είναι πως μετά το πέρας της δημαρχιακής του θητείας εξακολουθεί να τον απασχολεί κυριολεκτικά μόνο το χωράφι του !Για την ταμπακιέρα κ. Σιώτο ούτε λόγος;Τόσα θέματα αναδείξαμε χθες που σας θίγουν και μάλιστα με ποινικές προεκτάσεις...Αφού όμως θέλετε να μιλήσουμε για το χωράφι σας και για να έχουν και καλύτερη ενημέρωση οι πολίτες του νησιού ,ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όσον αφορά το οικόπεδό σας, επισυνάπτουμε προς υπενθύμιση δική σας και προς γνώση των κατοίκων του νησιού μας, την αίτησή σας με την οποία ζητούσατε αποζημίωση χρήσης της ιδιοκτησίας σας στη θέση Άγιος Βασίλειος ( έγγραφο που δεν παρουσιάστηκε χθες στην συνέντευξη τύπου γιατί ακριβώς δεν θέλαμε να σας “συκοφαντήσουμε” ευθέως) καθως και την απόφαση του Λιμενικού ταμείου που την αποδέχεται!

Βασική μας ερώτηση!Από την στιγμή που είχε λήξει η μίσθωση από το Σεπτέμβριο του 2022 γιατί δεν αντιδράσετε είτε ως Δήμαρχος και πολιτικός προϊστάμενος του Λιμενικού Ταμείου, είτε ως ιδιοκτήτης του οικοπέδου;Είναι αλήθεια ανακριβείς οι εξώδικες διαμαρτυρίες αλλά και οι οικογενειακές σας επιστολές για το οικόπεδο;Όσον αφορά το οικόπεδο που “δωρίσατε” στο Δήμο για χρήση parking, θα εξακολουθήσετε να έχετε αλήθεια την ίδια διάθεση προσφοράς στο Δήμο και μέσα στην επόμενη πενταετία;Δεσμεύεστε, ότι θα παραμείνει parking για τα επόμενα 5 χρόνια;Με αυτές τις ανακοινώσεις κ. Σιώτο θα σκεφτεί κανείς πως επί ημερών σας “Δήμος κερνούσε και Γιάννης έπινε!”

Your source for Tinos related entertainment news, celebrities and celebrity gossip! For business inquiries you may contact us at tinoslivetv@yahoo.com Tinos Live TV - Διευθύνεται από εθελοντική συντακτική ομάδα. Τα άρθρα & τα δελτία τύπου που δημοσιεύονται στο blog του Tinos Live TV είναι πάντοτε επώνυμα και την ευθύνη του περιεχομένου τους, την φέρει αποκλειστικά ο αρθρογράφος τους.