ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Δ.Τ. δράσης: Κάλαντα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

Παρασκευή 22/12/2023

Για άλλη μια χρονιά, η είσοδος του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού και η Ακτή Δρόσου φιλοξένησαν τον όμορφο ήχο των παιδικών φωνών και τα χαμογελαστά πρόσωπα των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Τήνου.

Οι παραδοσιακές μελωδίες, τα κάλαντα, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  συνδυάστηκαν με τον ήχο των κυμάτων και της πρωινής Νοτιάς, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εορταστικής ευφροσύνης.

Οι μαθητές, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, προσέφεραν στα Μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό του Ιδρύματος, καθώς και σε όσους παρευρέθηκαν, μοναδικές στιγμές πνευματικής ανάτασης και παιδικής ξεγνοιασιάς για την υποδοχή των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Χρόνου. 

Εκ μέρους του Ι.ΤΗ.Π., το μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου κα Καλομοίρα Σιδέρη ευχαρίστησε εκ μέρους του τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους για τη συμμετοχή τους τόσο σε αυτήν την τελευταία δράση πριν τα Χριστούγεννα όσο και σε όλες τις προηγούμενες, που έλαβαν χώρα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, και κυρίως τη συγγραφή και ανάγνωση παραμυθιών και το στόλισμα του Μεγάρου, που ανέλαβαν αποκλειστικά τα Δημοτικά Σχολεία της Τήνου. 

Κατά την αποχώρησή τους, οι μαθητές έλαβαν ως ελάχιστο ευχαριστήριο μικρά αναμνηστικά Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού ευχαριστεί θερμά όλους, μικρούς και μεγάλους, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία των δράσεων που πραγματοποίησε για τις εορτές των Χριστουγέννων αλλά και όλη τη χρονιά. Εύχεται δε σε εκείνους και σε όλον τον κόσμο: 

«Αγάπη, Υγεία και τη Θεία Ευλογία».

Your source for Tinos related entertainment news, celebrities and celebrity gossip! For business inquiries you may contact us at tinoslivetv@yahoo.com Tinos Live TV - Διευθύνεται από εθελοντική συντακτική ομάδα. Τα άρθρα & τα δελτία τύπου που δημοσιεύονται στο blog του Tinos Live TV είναι πάντοτε επώνυμα και την ευθύνη του περιεχομένου τους, την φέρει αποκλειστικά ο αρθρογράφος τους.